TÄVLINGSRESULTAT
Från 2009 2010 och tidigare


2011

HAMRE 18-20/11

EDWONDO var först ut och han var jättespänd för allt inne på banan. Rev första och andra hindret, hoppade resten ok, men som sagt nerverna utanpå skinnet. Så kan det vara med unghästar ibland. CARLINA var lugnet själv och hoppade avspänt och fint. Felfritt, kul. Hon som inte hoppade så bra på träningen i onsdags. Nu hade hon hunnit smälta det vi gjorde då och hoppade bra idag. ett bevis på att man aldrig ska bli stressad om en unghäst inte går spikrakt framåt i utvecklingen alla gånger.

CARLINA som hoppade unghästavd i 120. Var avspänd och fin men rev två bommar. När det blir lite framåtläge så är hon inte tillräckligt stark att hoppa upp sig. EDWONDO var mycket coolare i den andra starten och fin, kul! Det var hans andra 120 klass och det blev ett nedslag.

Dagen sista klass var 130. ACINDO först ut. Snabb som alltid, tyvärr ett nedslag. Hade blivit en tredje plats annars. Hon känns riktigt fin och jag var nöjd med rundan men besviken på bommen som rullade av! Tog revanch med GINA och CAHLUA som båda hoppade felfritt! CAHLUA slutade fyra och GINA sexa i klassen! Roligt!!!

LUTRICIA hade jag det nya bettet på och det fungerade inte bra. Hon tog för mycket stöd på bettet och blev tung. Så fick göra en volt med tidsfel som följd. Imorgon sätter jag tillbaka det vanliga tränsbettet, men man måste prova för att veta om det går.

LÖRDAG-SÖNDAG

Vilken bra tävlingshelg det har varit på Hamre! Det är fina tävlingar med bra prispengar, Peter Lundström som banbyggare, nytt underlag i stora ridhuset och meetingpris till junior, young rider, senior-som var en sadel till varje!

Mina hästar har varit så fina i helgen. Hur det gick i fredags vet ni som följer bloggen. Igår hoppade jag 120 på femåringen CARLINA. Vilka språng hon gjorde på vissa hinder! Det känns bra för framtiden, jag tror på henne.

ACINDO hoppade 130, fick en placering fast vi hade ett nedslag i omhoppningen. Felfritt hade räckt till andra plats.

På eftermiddagen var det 140 klass, tidshoppning. Där startade jag GINA, LUTRICIA som båda hade ett nedslag. De hoppade bra och LUTRICIA var bättre på tränsbettet.

CAHLUA var stjärnan på lördagen. Hon var felfri, snabb och kom tvåa i 140!!! Vann gjorde Niklas Jonsson på den fina AMOORINA. Kan säga att det kändes helt ok att vara tvåa bakom det meriterade ekipaget! Niklas blev sedan helgens bästa senior tillsammans med AMOORINA och vann en sadel, stort Grattis!

Niklas vann 140 klassen och jag kom tvåa, varför ser vi inte glada ut???!!!

Idag var det "bara" fyrklövern till start!

GINA var först ut i 135 och hade ett nedslag. ACINDO var nästan sist i klassen men inte i resultatlistan. Där var hon först för hon vann!!!!!

Underbara fina ACINDO som vann! Jag är så glad!

LUTRICIA och CAHLUA startade 140 klassen. Tycker det var en rolig bana att rida. Båda hästarna hoppade bra men rev tyvärr två bommar båda två. Eftersom det var en winning round och man kunde komma med till omhoppning på ett nedslag och en snabb tid så red jag snabbt med CAHLUA efter första rivningen och tänkte att jag skulle svänga lite snabbt till sista hindret. Tyvärr känner en häst ibland vad man tänker så hon svängde innan jag svängde och då kom vi lite för nära inpå hindret och bommen föll. Så kan det vara men jag är jättenöjd med CAHLUAS resultat i helgen. Pris på två av tre starter!

Wiihoo, hejdå tävlingsåret 2011, ser fram mot 2012!!!

 

HAMRE 6/11

Kom precis fram när avd B började i 110 klassen. Startade i mitten av klassen med CARLINA SB, så det blev snabba ryck vill jag lova! Snabb uppvärmning och framhoppning, tur att jag hann se den som startade före mig hoppa banan, så jag kunde programmera in den, för den hann jag ju inte gå innan! Nu gick det finfint, jag kom ihåg banan, hon hoppade felfritt och var jättefin!

EDWONDO hoppade också felfritt och kändes fin, så vi bestämde att han fick göra debut på 120 höjd i klassen efter. Lika bra gick det, felfritt igen! Har nu ridit fyra tävlingar på honom och med facit 0-4-0-4-0-0-0-0 i våra åtta starter tillsammans!

CARLINA hoppade också 120. Var avspänd och fin på framhoppningen och aven inne på banan innan start. När hästen före oss hoppar över första hindret så är det någon som smäller igen en dörr under läktaren så den hästen blev så rädd, stack genom ridhuset som skjuten ur en kanon. Så stod den på bakbenen och höll på att slå över. Ni kan tro att CARLINA blev uppjagad och spänd av det! Försökte lugna henne genom att prata med henne men hon var fortsatt spänd när det blev våran tur. Hoppade endå bra. Rev hinder fyra och fem, resten gick fint. Så det var en bra tävling tycker jag som avslutades med trevligt fika i cafet tillsammans med EDWONDOS ägare.

 

ÖREBRO 4/11

Åkte till Örebro igår och tävlade LUTRICIA, CAHLUA och ACINDO.

Det blev en "Fyrafelsdag"!!! Hästarna hoppade fint men en bom trillade i varje runda. Jag har sällan varit så glad efter en icke felfri runda som efter ACINDOS 135 start. Hon var fantastiskt fin och hoppade så bra!

 

KUMLA 30/10

Var på tävling igår med några unghästar. Det gick jättebra. Jag hoppade Ulles häst EDWONDO och han var felfri i båda klasserna. Johanna tävlade CARLINA SB och LADY LOVE SB, felfri med den först och ett nedslag på den andra, bra ridet!

 

STRÖMSHOLM 21-23/10

Första tävlingsdagen på Strömsholmstävlingen och det gick bra.

Min "fyrklöver" som jag kallsr dem, dvs CAHLUA, LUTRICIA, GINA och ACINDO SB var med. Det var uppvärmningsklasser idag och mycket starter. I 130 klassen var det nästan 200 starter totalt!!!

Jag hade där ACINDO som hoppade kalasbra, felfritt och lagom snabbt enligt planen! Blev placerad, Fina lilla häst! Även CAHLUA var felfri! Hon var pigg och nästan överladdad, så glad att vara på tävling. GINA var felfri i grundomgången och rev sedan en bom i omhoppningen, helt ok resultat.

LUTRICIA startade 140 klassen. Jätteglad att vara på tävling, bockade flera gånger på framhoppningen, det händer aldrig annars! Var lite för pigg på banan och inte helt fullt focuserad så två bommar trillade. Kändes ridbar och blir förhoppnigsvis bra tills imorgon

LÖRDAG:

Min första klass för dagen var 140 och det var kval till lilla rundans final. CAHLUA var först ut och hon var fin. Lite lugnare än igår men fortfarande på. Rev tyvärr femman och sjuans räcken, blev lite het och då valde jag att göra en volt och bryta av till trav. Dumt att kasta sig in i en kombination när hästen inte är i balans. Ny galopp och allt iordning så hoppade hon de fem sista hindren strålande. Detta var bara hennes sjunde start i 140 och hon utbildas fortfarande så det var ok.

LUTRICIA startade nästan sista av de ca 90 starter som var i klassen. Kalasbra runda med ett skitpet på treans insprång i kombinationen. Jag höll vår plan som Tomas och jag gjorde när vi gick banan. Blev en bra tid och resultatet räckte till en tjugonde plats av alla och vi kvalade till lilla finalen imorgon!!! Roligt!!!

Efter den klassen hade vi en paus då det var 150 hoppning med kval till stora finalen imorgon. Passade på att sitta på läktaren och titta. Vann gjorde Emma Emanuelsson på Titan, jättebra runda. Tvåa kom Helena Persson på Bonzai H.

Dagens sista klass var en 135 ackumulator hoppning. Då får man poäng för varje hinder man hoppar felfritt och som sista hinder kan man välja att hoppa en joker som ger dubbla poäng.

GINA var först ut och kändes fin redan på framhoppningen. Hon var riktigt fin på banan, bra tryck och tempo. Tyvärr rev vi hinder nummer åtta. Tar på mig rivningen helt, la henne för stort på hindret, synd för hon hoppade allt annat så bra även jokern.

Sist ut var ACINDO som nu går under namnet "Rallyräkan"!!! Felfri, snabb och superfin!!! Kom på andra plats, härligt!!!

ACINDO på prisutdelningen. Rosett, plakett, premier och ett fint glasfat från Kosta Boda

SÖNDAG:

Började kl 9 med lilla rundans final och där startade jag LUTRICIA. Hon kändes fin och ridningen var bra. Tyvärr två nedslag, kändes lite tom i sprången där hon rev, men det kändes endå enkelt. Banan var rolig att rida, jag tycker om när man måste rida till 150 % för att det ska bli bra på de lite kluriga distanserna.

Åkte sedan hem med henne, skönt att bara bo 20 minuter från Strömsholm. Vi hann rida sju hästar hemma och fixa färdigt hela stallet.

Åkte tillbaka kl 14 med ACINDO och CAHLUA som skulle hoppa 135 klassen. Det var en tidshoppning och rolig bana igen att rida. Vi gick den och gjorde en bra plan som stämde perfekt på båda hästarna.

CAHLUA var först ut och hoppade jättebra, felfritt! Blev prisrosett på den rundan. ACINDO hoppade också kanonbra och var snabb som vanligt, Tyvärr ett nedslag på näst sista oxern, och jag har ingen förklaring varför. Ibland river hästar utan att man behöver analysera ihjäl sig. Jag är mycket nöjd med hennes helg, pris på två av tre starter och bra hoppning. GINA fick vara hemma och ta det lugnt, hon hoppade bra båda dagarna innan. Hon och CAHLUA får nu ta det lite lugnt och gå någon tävling till i år bara. De är så unga och har gått stora klasser på ett mycket bra sätt, de har inget kvar att bevisa i år.

 

 

SKÄSTA 16/10

I söndags så var det tävling med unghästarna i Surahammar. Det var utomhus så från att ha hoppat inne några tävlingar så fick de hoppa ute igen. Strålande fint väder så det var roligt. I 1 meter klassen hoppade jag GEORGE 4 år, LADY LOVE SB 4 år och EDWONDO 5 år.

EDWONDO

GEORGE som inte tävlat sedan i sala i slutet av augusti var duktig. Rev två hinder men hoppade resten bra. EDWONDO hoppade felfritt och även LADY.

LADY och jag har nu gjort åtta starter tillsammans och varit felfria i sju av dem och haft en rivning i en. Mycket bra resultat måste jag säga! Roligt när man fött upp hästen själv och utbildat den. Även mamman Rantadou är vår egen uppfödning. Rantadou är den första häst som jag red svår hoppning på. Hon är nu 20 år gammal och är avelssto här hemma.

I 110 klassen hoppade jag LOOPEZ SB och hon hoppade felfritt och riktigt bra! Fick en härlig känsla och det gjorde mig glad resten av dagen! EDWONDO hoppade också 110 och hade ett pet, jättefin var han!

Häftigt hinder, var tvungen att få med det på bild!

Johanna tävlade CARLINA SB och gjorde det jättebra. Felfria i 1 meter med rosett! I 110 två nedslag.

Johanna, jag och Björn.

 

BREEDERS FLYINGE 2011.

Onsdag var tävlingsdax och det började med fyraåringarna. EROZ var tyvärr lite spänd och rev ett hinder, så det blev ingen final senare i veckan för honom.

ARCHI hoppade sitt första kval och var jätteduktig. Två rivningar men för övrigt mycket bra. Dag två hoppade femåringarna 125 cm så det var debut på den höjden. ARCHI var superfin! Fick tyvärr lite problem i trekombinationen som fällde många hästar. Han hoppade den bra på andra försöket och även resten av banan hela vägen i mål. Så vi är väldigt nöjda med honom. Blev ingen final så vi åkte hem på torsdagskvällen

 

ENKÖPING 2/10

Åkte till Enköping och tävlade sex hästar. Bäst gick det för CAHLUA och TIPTON som hoppade felfritt med placering i sina starter, det var roligt!

 

STÄKET 1/10

Tävlade i Stäket. Hade med LOOPEZ, CARLINA och EDWONDO. Första gången jag tävlade honom.

Började med att ramla av på framridningen !!! Händer aldrig, och vet inte när jag ramlade av sist hemma heller! Vi travade så lugnt och fint längs spåret. Så får han syn på någonting utanför staketet och tvärslänger sig 90 grader, det gick så snabbt!!!! Jag han i alla fall tänka "bäst jag landar på en mjuk kroppsdel, får bli rumpan!!!"

Vilken start på vår tävling! Nu gick det bra, bara att borsta av sig gruset och sitta upp och fortsätta uppvärmningen! Han hoppade fint och det gick bra i vår första start, felfritt!!!

Sedan hoppade alla tre hästarna 110 klassen. Första inomhustävlingen för alla tre och de skötte sig bra. CARLINA lite spänd men hoppade fina språng. LOOPEZ jätteglad och hoppade också kanon! Båda var felfria och EDWONDO hade ett nedslag. Så fyra starter med tre felfria rundor och rosett=bra dag!

 

 

 

KARLSTAD  16-18/9

Solen skiner i Karlstad smileyoch tävlingarna är igång!

Vi kom hit igår på fm. Det var precis lagom innan ARCHIS klass började. Servicen är kanonbra här. Man parkerar lastbilen och så kommer det funktionärer med fyrhjuling och släpvagn. Alla grejer lastas på och så kör de fram allt till stallet. Så på femton minuter hade vi alla fem hästar i boxarna och grejerna på plats! Att man får ett trevligt välkomnande gör så mycket!

Hästarna trivs, vi har boxarna längst ner mot utgången vid framridningen.

De hoppade alla jättebra igår. ARCHI var felfri i sin klass. De andra fyra gick 130. LUTRICIA, CAHLUA, ACINDO hoppade alla dubbelnolla och kom på plats fyra, sju och tolv. Femton av 80 starter fick pris så det var bra. GINA var med till omhoppningen, där petade hon en bom, så fyra fel. Hon hoppade finfint!

Felfritt och pris på fem starter första dagen är bra! Ska bli kul att tävla vidare resten av helgen. De känns att vara i fin form hästarna!

LÖRDAG:

Bra start på dagen med en felfri runda av ARCHI i 120 klassen! Han kändes fin, pigg och glad! Eftersom han varit felfri i två klasser så fick han hederspris och gulblå rosett, kul!

ARCHI på framhoppningen. Ebba håller koll!

Innan nästa klass så mockade jag alla boxar och Ebba putsade alla träns och annan utrustning. Det var bättre att putsa allt idag på förmiddagen i dagsljus istället för igår kväll i mörkret och när tröttmössan var på!

ACINDO hoppade sedan 125 och det var en accumulator. Då får man poäng för varje hinder man klarar felfritt. Som hinder nummer tio är det en Joker som man kan välja att hoppa iställe för ett vanligt hinder. jokern ger dubbla poäng, rivning många avdrag. ACINDO var jättefin. Jag red ganska lugnt men snäva vägar. Rev tyvärr bakbommen på hinder åtta. Tror inte att hon såg bommen i tid. Klarade Jokern galant men det blev inget pris.

Hade sedan en ganska lång paus till 135 klassen. Det var en unghästklass först som jag inte hoppade. Passade på att rida GINA och longerade CAHLUA och LUTRICIA. När de står i box hela dagen är det viktigt att de får komma och ut röra på sig ordentligt. Alla fem hästarna har även gått på en 20 minuters promenad med Ebba och mig.

135 klassen var en a:1a, dvs omhoppning efteråt för de felfria från grundomgången. Banan var lång, så som det ska vara när det först är en grundomgång. Tio hinder med tretton språng. Trekombination som avslutning.

CAHLUA var först ut av mina tre hästar. Som hon hoppade! Inte en hov satt hon fel på hela varvet och felfritt i mål, fantstiskt! klar för omhoppningen.

LUTRICIA var näst på tur och hon gjorde en bra runda. Tyvärr ett nedslag, synd för hon kändes på "hugget", hade varit snabb i en omhoppning! Hon är riktigt glad att vara på tävling. Inte bara hon förresten, de är glada alla fem!

GINA var sist ut och hoppade riktigt bra utom på två hinder som hon rev. Det var två räcken och hon rev med bakbenen. Alla andra hinder hoppade hon grymt bra. Nya tag imorgon, hon är bara sju år.

Det blev totalt sexton ekipage till omhoppningen, ganska många. CAHLUA och jag startade som nummer fyra. Hon hoppade fantastiskt igen! Svängde snäva vägar med henne men gasade inte på för fullt. Hon hoppar så väl över hindren så det tar lite tid i luften. Så vill jag ju ha henne så då tänker jag inte jaga runt henne. Vi slutade på sjätte plats, det är jag nöjd med!

CAHLUA på prisutdelningen

SÖNDAG.

ARCHI hoppade 120 klassen och hade ett nedslag, en bra runda. Han gick tre klasser och var felfri i två, ett nedslag i sista klassen. Bra resultat av en femåring på sin första inomhustävling på länge!

ACINDO hoppade 130 klassen. Hon var så fin, hoppade som bara den! Kom till omhoppning och där var det snabbt och en bra tid. TYVÄRR trillade sista hindrets bom ned...hade blivit en andra plats annars...

Jag var lite sur på rivningen ett bra tag. Inte på hästen, inte på mig själv. På det där "ATT" eller vad jag nu ska kalla det! Hästen var värd ett pris så bra som hon hoppade och själv är man tävlingsmänniska!

Laddade istället för dagens och helgens sista klass, 140 hoppningen. Det var bedömning Winning Round med minst tio ekipage till omhoppnig, dvs lika många som antalet placerade.

Jag startade först med CAHLUA och det är alltid svårt att veta när man ska börja värma upp och hoppa fram, när är banan klar så man kan gå den?

Det blev bra och jag fick bra tid till allt. Gick banan och konstaterade att den var ganska svår. Kluriga avstånd som krävde lydig häst på flera sätt. Jag gillar när det blir en utmaning så det passade mig. Ibland kan det vara bra att hinna se några som rider före så man vet om den egna planen var bra. Nu var jag först så det var bara att förlita sig till den egna planen.

Hoppade fram CAHLUA och hon kändes riktigt fin. Dagen innan när jag hade hoppat 135 klassen så sa jag om henne att det finns nog ingen häst som hoppar bättre än vad hon gör just nu! Det blev ännu bättre på söndagen!

Nu var det svårare och högre och hästen hoppade perfekt! Felfritt och ännu en runda där allt satt till 100 % enligt planen. Kan säga att det kändes magiskt att hoppa henne, vilken stjärna!

LUTRICIA var nästa på tur och jag hade 16 starter på mig att värma upp och hoppa fram, perfekt. Hon var fin och hoppade bra. Även inne på banan kändes det jättebra. Hon var så glad och noggrann. Tyvärr blev det ett nedslag. Vi fick lite trångt efter trekombinationen till nästa hinder där det var fem galoppsprång på 21 meter . Rev frambommen. Blev då ingen omhoppning men ett bra resultat.

GINA var sist ut. Hoppade jättebra på framhoppningen och första halvan av banan. Sedan blev det "platt fall". Rev de sista hindren. Tror hon fick mjölksyra för hon hoppar nästan för bra. Så kan det vara. Första inomhustävlingen och hindren kommer snabbt efter varandra.

CAHLUA var med till omhoppningen och vi startade trea från slutet av tio ekipage. Det var nu hennes femte runda på helgen (130 på fredagen, 135 lördag med grundomgång och omhoppning efteråt och så nu samma sak)

Värmde upp och hoppade fram, hon var fin! Planen var att försöka göra en felfri runda, det var bara två felfria före oss. Hon hoppade grymt bra på allt. Sista stora oxern rev vi tyvärr. Tror att hon blev lite trött, hade hoppat många rundor. Jag blev inte besviken, kan inte vara annat än jättenöjd med hennes resultat. En bom ner på fem rundor. Hon har hoppat underbart fint-kan inte ösa nog med beröm över denna häst!

Blev en femteplats i huvudklassen, kul!

 

 

SÖDERTÖRN, SEMIFINAL 4-ÅRS. 10/9

Idag var jag i Södertörn och tävlade med EROZ och LADY. Det är semifinal i 4årschampionatet.

I uppvärmningsklassen 90 cm hoppade båda felfritt. I semifinalen var höjden 1 meter och båda var felfria igen!

Poängen till LADY blev 7-6 och EROZ fick 7,5-8. Båda är med till omg 2 imorgon där de 20 bästa från idag hoppar. EROZ ligger trea inför avgörandet.

Domare är Jens Fredricsson och Harald Jönsson.

Det är tidigt imorgon, vi åker kl 7. Nu ska jag sova och förhoppningsvis bli lite piggare till imorgon bitti, känner mig ganska risig nu.

Håll tummarna imorgon, God Natt!

SÖNDAG:

Hinderhöjden var nu 1,05 så debut på den höjden. Banan bestod av hinder ett till nio med kombination. Det skulle nu avgöras vilka som kvalade till den stora riksfinalen på Flyinge i Oktober. De fem bästa efter de två dagarna kvalade vidare.

LADY var först ut och skötte sig så bra. Hoppade felfritt! Öronen framåt och tyckte det var jättekul. Hon fick samma poäng som dagen innan så hon behöll sin plats i resultatlistan.

EROZ startade i slutet av klassen. Han var helt fantastisk i sin hoppning och var felfri! Domarna gillade honom och höjde hans poäng från dagen innan. Utlåtandet:

"Vi stod här och spekulerade i om denna stora hästa skulle vara trött idag. Men så fel vi hade! Han var fantastisk. Energi och han satt inte en hov fel någonstans runt hela banan. I varje språng visar han att han har kapacitet och scoop. Vi tyckte att hans ridbarhet var bra igår, idag var den ännu bättre! Han får poäng för ridbarhet 8,5 och för teknik/kapacitet 8,5"

Totalpoängen efter två dagar blev en total andraplats och biljett till Flyinge!!!!

Oj så roligt! Vilka ord att få höra! Jag är så glad och stolt! EROZ har jag haft sedan han var 2,5 år. Ridit in och visat på treårstestet med hoppdiplom (poäng 9-9) och nu kvalat till Flyinge som fyraåring! Det visar att vårat system vi har i träningen av hästarna är bra.

Glädjen var total hos Helene! Glädjetårarna slutade aldrig rinna! Så ska det vara när man är stolt uppfödare av en sådan fin häst!

Kramkalas efter finalbiljetten!

Johanna med LADY LOVE SB

e: Looping. u: Rantadou-Rastell-Tamburin. Uppfödare/ägare Therese Nyman.

EROZ

e: Ronaldinho u. Amoorina-Looping-Naturell

Uppfödare: Helene Lindroth Ägare: Helene Lindroth/Therese Nyman

 

 

SURAHAMMAR  4/9

ARCHI var felfri idag i 120 klassen! Så yes, där satt den, tredje nollan till Breeders på Flyinge! Så roligt! Han var superfin! Vi har gjort tre tävlingar nu tillsammans och kvalat på de starterna, härligt!

 

GÄVLE  2/9

Hästarna som åkte med var GINA, LOOPEZ och ARCHI. Båda femåringarna fick värma upp i 110 klassen, där de hoppade felfritt. Sedan gick de 120 klassen. Ganska svår bana med mycket fel. Tyvärr även på mina rundor. ARCHI hoppade strålande och det kändes kanon. Han tittade sedan till på B-hindret i en kombination så han rev. Det var en grind med gula trianglar. Synd, det var när felfritt igen.

LOOPEZ kändes lite trött och rev tre hinder på slutet av banan. Inte mycket att säga om. GINA gick först 120 klassen som uppvärmning. Bra för henne att komma in i en låg klass efter att ha hoppat mycket stora rundor. Hon lekte runt och tyckte det var jättekul! Blev placerad. I 135 klassen som var hennes kval till Breeders hade vi ett pet tyvärr. Hon hoppade ju så bra, GAH! Nära igen!

 

SALA  BRONSHÄSTEN  27-28/8

Riktigt nöjd är jag med tävlingen. Hästarnas resultat. Mitt underbara team runt omkring som hjälpt till så det går att tävla elva hästar båda dagarna! Vädret var på topp och tävlingarna är jättefina i Sala. Stor fin gräsbana med en stor framridning/framhoppning. Fina hinder osv. Flera borde åka dit nästa år när "Bronshästen" arrangeras.

Tävlade som sagt elva hästar. Började med de tre fyraåringarna på lördagsmorgonen. De hoppade 1 meter . LADY LOVE hade ett nedslag. EROZ och GEORGE hoppade felfritt. EROZ blev därmed färdigkvalad till fyraårschampionatet!

Femåringarna ARCHI, CARLINA och LOOPEZ hoppade 110 klassen och därefter 120. I 110 var LOOPEZ felfri. CARLINA och ARCHI ett nedslag. I 120 hade LOOPEZ, CARLINA två bommar ner och fina fina ARCHI var felfri!!!!

ARCHI

LOOPEZ SB

TIPTON gick 120 klassen med ett nedslag. Dagens sista klass var 130 där jag hade fyra hästar till start. Alla fyra hoppade felfritt i grundomgången. I omhoppningen svängde jag snäva vägar med alla och i en av svängarna hann LUTRICIA känna vad jag tänkte och svängde lite tidigt så hon rev en bom. De andra tre var felfria igen!

Snabbast var ACINDO som kom tvåa i klassen, CAHLUA kom femma och GINA sexa!!!

Vädret på lördagen var helt fantastiskt, strålande sol och varmt, nästan för varmt = +27!

Så åkte vi hemåt och det såg nog ut som ett litet cirkusfölje som åkte upp för våran väg! Björn körde lastbilen med fyra hästar, mamma, Tomas och jag körde varsin bil med transport. Då hade Björn åkte hem på förmiddagen med två av fyraåringarna när de hoppat klart och hämtade två av de hästar som gick sista klassen. Cirkus karavanen upprepade sig på söndagen igen! Björn fick köra flest mil som åkte och bytte hästar!

När vi var klara med det mesta i stallet på kvällen åkte vi till Lustigkullagrillen och firade lite att dagen varit bra!

CARLINA SB

Söndagen började med 1 meter för fyraåringarna. GEORGE hade ett nedslag och de andra två hoppade felfritt! Så även LADY LOVE kavalade till semifinalen efter den felfria rundan, roligt!!!

Femåringarna och TIPTON hoppade 120 klassen. CARLINA och TIPTON hade ett nedslag, LOOPEZ ett ned och en volt där vi tappade rytmen för hon började "busa". ARCHI var felfri igen!!!!! Två felfria rundor i 120 klass gjorde han, härligt!

ARCHI

CAHLUA och ACINDO gick 130. CAHLUA hade ett nedslag, utsprånget i trekombinationen. Rundan var riktigt bra för övrigt. Jag hade efter henne en liten paus innan det var dags för ACINDO och det var skönt, för jag började bli ganska matt i kroppen efter alla rundor. Det gick i ett med unghästarna båda dagarna, ner från den ena och upp på den andra. Nu kunde jag sitta en stund och vila samt äta lite.

ACINDO hoppade strålade, hade tyvärr ett nedslag. Tycker själv jag hade lite dålig galopp, tar på mig det nedslaget.

Det blev en paus igen att vila på och hämta andan innan 140 klassen. Var lite orolig att jag inte skulle orka hålla focus hela vägen in i mål. Gjorde totalt 25 starter och det tar på kraffterna.

Björn, Tomas och jag tog en fikapaus innan vi gick banan inför 140 rundan. Det var en ganska så krävande bana. Tolv hinder med femton språng. Trekombination i uppförslut och kluriga distanser. Bedömningen var a:1a, omhoppning efteråt för de felfria. Det är roligt att gå banan tillsammans med Tomas. Vi gör en plan och han har bra tips hur jag ska rida hästarna. Om det är fem galoppsprång stadigt eller lite tillbaka eller följa med, sätta ny galopp efter något visst hinder osv. Det är kul när jag sedan rider och planen vi gjort stämmer.

GINA var första ut av mina två hästar. Hon hoppade verkligen strålande. Jag red bra också, höll galoppen hela vägen. Tyvärr föll en bom lite lätt, hon var så förtjänt av en nolla i protokollet efter den rundan!

LUTRICIA startade sista av alla och det var bara två felfria av 27 starter innan oss. John Hickey och Nina Göransson. Jag ville med till omhoppningen och dit kom vi, felfritt i grundomgången! Wow så bra hon hoppade min häst!

Jag hade fördelen att starta sist i omhoppningen och kunde se hur de andra red. Båda drog på sig rivningar. Så min taktik var att försöka rida felfritt och inte allt för snabbt för att riskera rivning av bara farten. Planen höll och vi vann!!!! Dubbelnolla i helgens sista start och en blågul rosett! Vi var så glada hela gänget, vilken belöning! GINAS resultat räckte till en femteplats, kul!

Det var skönt att sätta sig på lastbilsluckan efteråt och andas ut! Alla i teamet har gjort ett kanonjobb. Hästarna som ska lastas i och ur, lastas om, besiktas, sadlas, broddas, de ska vara nere vid banan i tid osv. Hålla koll på hur många det är kvar innan jag ska in på banan, hinder höjas på framhoppningen....

Tack Johanna, Jessica, Towe, Andreas, Tomas, Mamma, Björn, Helene, Katrin. Tack Jennifer för alla fina bilder!

Towe, jag och Johanna.

Såhär glada var vi efter helgens resultat!!!! Tomas, mamma, Björn och en glad jag :-)

 

KÖPING  20-21/8

LÖRDAG

Åkte till Köping och red en klass på förmiddagen. På vägen dit så trodde jag inte att det skulle gå att rida alls när vi passerade alla översvämmade diken och bäckar. Såg ett otröskat fält som var under vatten, stackars bonde...

Men banan såg bra ut så jag startade fyraåringarna LADY LOVE SB, EROZ och GEORGE i 1 meter . Det var nio hinder med tio språng, kombination som avslutning. Riktigt bra bana, rytminsk och bra byggt.

LADY var ganska glad och för busig på framridningen och framhoppningen. Lugnade sig inne på banan och hoppade felfritt! Hon var riktigt fin!

EROZ och GEORGE var hur coola som helst. För GEORGE var det första tävlingen i livet. Han skötte sig mycket bra. Tvekade inte på något hinder. Rev två, helt klart godkännt. EROZ blev lite spänd i början av banan. Han startade sist i klassen då det var ganska uppridet i gräset, kan vara därför han blev spänd. Rev trean och fyran. Hoppade bra från hinder fem till slutet, blev bättre och bättre.

Det småregnade hela tiden och banan blev uppriden. Så vi valde att flytta de andra hästarnas starter tills imorgon. Hoppas på bättre väder och att banan är ok.

SÖNDAG

Det blev tävling idag i Köping och banan var helt ok att rida på.

Vi hade fullt upp med alla starter idag. Brodda, lasta i och ur, besikta, sadla, hoppa fram och hinna gå banan där emellan...

EROZ, LADY LOVE och GEORGE hoppade fyraårsklassen 1 meter . Alla tre kändes bättre än igår, de lärde sig mycket från en dag till en annan. GEORGE hade ett nedslag och de andra två hoppade felfritt!!!! Så duktiga alla tre!

EROZ och LADY LOVE SB! De har nu gjort två felfria 1 meter-rundor. De behöver en till för att kvala till fyraårschampionatet.

ARCHI, LOOPEZ och CARLINA hoppade först 110 klassen. CARLINA var väldigt spänd och rev de två första hindrena innan hon kom igång och hoppade bra. LOOPEZ var fin och lugn, hade ett nedslag. ARCHI var jättefin, som han hoppade, lekte runt banan, felfri!

Sedan hoppade alla tre 120 klassen. CARLINA var spänd igen och hoppade lite ojämnt. Rev de två första hindrena igen innan hon kom igång. Hon behöver några tävlingar att komma in i tävlandet på. ARCHI och LOOPEZ var riktigt fina. Båda två hade ett nedslag.

TIPTON var med och hoppade 120 och 125. Han bjöd på riktigt fina språng i båda rundorna. Hade ett nedslag i båda rundorna.

Tack så mycket Ebba, Johanna, Tomas och Björn för idag, det gjorde vi bra! Det var skönt att sätta sig i bilen på vägen hem. Hann inte ens sitta i fem minuter från att vi kom fram till tävlingen tills vi åkte hem. Det gick i ett hela tiden, puh!

 

 

TIERP, KRÅKHOPPET  12-14/8

Fyra hästar är med- ACINDO SB, GINA, CAHLUA och LUTRICIA MC NEAL.

Det är en ny regel nu att om en klass innehåller fler än 100 starter så delas klassen i två, det tycker jag är bra. Så 130 klassen blev delad och ACINDO hoppade i den första. Hon var jättefin. Jag var lite ofocuserad och red inte helt bra första delen av banan, lite mycket hand. Fick ett nedslag som jag tar på mig. Hon var snabb så en nolla hade gett seger...Nu fick vi pris för vi kom på tolfte plats och tretton skulle ha rosett!

Det var en bra stund till nästa start så jag passade på att longera LUTRICIA så hon fick jobba lite. Samtidigt kunde jag tänka igenom hur jag skulle rida de andra hästarna i 130 klassen och focusera ordentligt.

CAHLUA var först ut i den andra 130 klassen. Nu red jag bra och hon hoppade fantastiskt, felfritt och snabb. Vi höll lednigen tills det var fyra starter kvar i klassen, så det var nära seger. GINA startade sist och det blev en kanonrunda, felfri och bra tid. Räckte till fjärde plats och CAHLUA blev tvåa!

LUTRICIA hoppade 140 klassen. Det var två faser. Hinder ett till åtta i grunden och nio till tretton i omhoppningen. Hon var riktigt fin, och det blev omhoppning. Ett nedslag där men det räckte till sjätte plats! Så prisutdelning för andra gången på en dag och fyra rosetter på fyra starter!

LÖRDAG

Idag var det 135 klass för GINA, ACINDO och CAHLUA. Skulle visa sig att det var en svår bana som gav mycket fel, speciellt i omhoppningen. CAHLUA var först ut och hoppade ännu bättre än igår. I omhoppningen backade hon av lite tidigt i kombinationen så hon rev bakbommen på a-hindrets oxer med bakbenen. Rev sedan ett hinder till som jag sätter på orutinskontot. Det var ett räcke med vita bommar och murdelar under, även murtorn på sidorna Det stod vid staketet och både framför och bakom hindret hängde det reklambanderoller på staketet, och domartornet var strax bakom. En lite orutinerad häst kan då titta lite mycket på allt utom bommarna och därför riva.

ACINDO hoppade jättebra och gick också till omhoppning. Hon rev hindret vid staketet-orutin även där. Det var hennes andra 135 klass och det kändes kanonbra.

GINA hoppade också bra, hade ett nedslag i grundomgången.

ACINDO och CAHLUA fick pris, det var kul! Blev nia och 14 plats av 62 starter.

LUTRICIA gick den svåra klassen 145 idag. Rundan kändes jättebra, hästen hoppade fint. Tyvärr tre nedslag på fjorton hinder, inte kul resultat. Det var tre riktiga nätrull, strykare-kalla det vad du vill! Kändes så bra och var nära en nolla men det ska till de sista 10 % så kommer det sitta där! Känslan var bra och det är viktigt!

Mina hästar har hoppat fantastiskt bra i helgen. Även sista tävlingsdagen blev lyckad.

Red 140 klassen på CAHLUA, GINA och LUTRICIA. Banan var svår, inte många klarade den felfritt. Blev bara tre dubbelt felfria av 41 startande ekipage. Alla mina tre hästar hoppade riktigt bra. GINA rev ett hinder i grundomgången. CAHLUA kom till omhoppningen där hon hade två riktiga petriv och LUTRICIA rev ett hinder i omhoppningen. Jag red snabbt på LUTRICIA så det blev en femte plats i klassen! CAHLUA fick också pris, kom på åttonde plats!

ACINDO fick hoppa en lägre klass, 125. Hon är inte riktigt färdig för 140 klass ännu, även om hon hoppade 135 klassen kanonbra på lördagen. Jag skyndar hellre långsamt än tar upp en häst för tidigt i klasserna. Hon hoppade felfritt och kom på fjärde plats av 57 starter. Härligt avslut på en kanonhelg!

Tävlingarna i Tierp var bra. Tycker om att tävla på en riktigt stor bana med fina hinder. Underlaget var jättebra tycker jag på stora banan. Hörde en del som klagade att det var för hårt. På framhoppningen ja, men inte på banan. Arrangörerna gjorde ett kanonjobb med att vattna och fixa till banorna. Framhoppningen var bra sista dagen.

Leif Hall byggde banorna, riktigt bra! Länge sedan jag red på hans banor. De är alltid välbyggda och utmanande.

Stort plus att det är så nära till allt och trevliga funktionärer!

Det var kul att Eva kom och tittad på sina hästar i helgen. Hon är uppfödare och ägare till CAHLUA och LUTRICIA! Vi var mer än nöjda med alla rosetter!

Hästarna äter eftermiddagshö i lastbilen.

Towe och Ebba putsar!

Björn rastar hundarna och Ebba putsar!

Nio priser på tolv starter blev det! GINA fyra i 130. ACINDO pris i 130, 135, 125. LUTRICIA pris i 140, 140. CAHLUA pris i 130, 135, 140!!!

 

 

AVESTA RK 31 juli.

På söndagen åkte vi till Avesta på tävling. Jag hade med TIPTON. Han hoppade 120 och 130. Ett nedslag i båda rundorna. Han hoppade fint och bäst var han i 130 klassen, hans tredje start på den höjden. Han blir nog bara bättre när han får en större uppgift att ta tag i, finns mycket kvar i den hästen! ACINDO och CAHLUA hoppade 130. ACINDO hade ett nedslag. CAHLUA var felfri och gick till omhoppningen, winning round. Felfri igen och kom på en tredje plats! Fina häst!

 

GISLAVED-ANDERSTORP  22-24 juli.

Om Glommentävlingen var "stolpe ut" så var helgen i Gislaved "stolpe in"!!! Vilken helg det blev! Först och främst så var vädret ok. Vi hade ställt in oss på regn i dagarna tre, som de sa på alla prognoser. Det regnade på nätterna och en ordentlig skur på lördagen i 140 klassen. Det blev en paus på 30 minuter pga av ovädret som sedan gick över lika fort som det kom. Resten av helgen var uppehåll och sol till och från!

TIPTON var med på denna tävling och han var först ut på fredagen. Hade ett nedslag i sin klass. Sedan gick LUTRICIA, ACINDO, GINA och CAHLUA 130 klassen. Alla tre hoppade dubbelt felfritt och blev placerade!!! ACINDO som tvåa, de andra sjua, tia och trettonde. Superkul och en bra start på helgen!

På lördagen fick TIPTON debutera 130. Han gjorde det med ett nedslag, riktigt bra. ACINDO hoppade grymt bra, för bra. Så jag gjorde en volt när jag kände att hon inte skulle räcka fram på en distans för hon nästan överhoppade sig. Då får man fel i protokollet med det gjorde inte så mycket. Kände på mig att hon skulle gå bra på söndagen. Det gjorde hon och hoppade felfritt och kom fyra i 130 klassen!

De andra tre gick 140 klassen på lördagen. Hoppade fint igen. GINA två ner, CAHLUA ett ner och LUTRICIA felfri och kom fyra!!! Jag var riktigt nöjd efter den dagen men det blev ännu bättre på söndagen.

LUTRICIA fyra i 140 klassen.

ACINDO gick som sagt 130 och blev fyra. TIPTON gjorde en bra runda igen i 130. De andra tre gick 140 klassen. Det var en Winning round. Grundomgång med tretton språng. Sedan omhoppning för de felfria med åtta språng.

CAHLUA var först ut i klassen och som hon hoppade. Makalöst bra och felfritt!!! Av bara lycka och glädje så hoppade jag felfritt även på LUTRICIA och GINA!!! Så alla tre hästarna i omhoppningen...Jag som tyckte det var så häftigt på fredagen att ha alla fyra hästarna felfria i samma klass. Nu blev det så igen, i 140 klassen!

GINA var först ut i omhoppningen och jag red snabbt med inte för snabbt, hon är ju bara sju år. Felfritt blev det! Med CAHLUA hade jag samma plan, lagom fort, hon är också ung. Felfri även hon!!!

LUTRICIA startade i mitten av omhoppningen, det var 14 ekipage till omhoppningen. Så jag tänkte att det är bara att ge allt och rida snabbt. Det lyckades, felfritt och in på andra plats! Vi slutade trea i klassen LUTRICIA och jag. CAHLUA blev sexa och GINA sjua. Vilket fantastiskt resultat, gissa om vi var glada!

Inte nog med det. LUTRICIAS placeringar i alla tre klasserna räckte till att vi blev helgens bästa ekipage och vann meetingpriset, ett nytt stallskåp!!!!

Jag kan lova att hemresan gick lätt! Vi hade sex-sju timmar framför oss, uppåt landet. Det gick som på räls!!!

 

 

 

 

15-17/7    RYTTARKAMRATERNA I VARBERG

 

130 FREDAG

 

LUTRICIA: 4 fel, placerad.

GINA: 4 fel

CAHLUA: 8 fel.

ACINDO. Felfri placerad.

 

130 Lördag

 

ACINDO 8 fel.

 

140 Lördag

 

LUTRICIA: 4 fel, placerad.

GINA:  4 fel, placerad.

CAHLUA: 4 fel

 

130 Söndag

ACINDO, CAHLUA, GINA hade alla åtta fel.

 

145 Söndag

LUTRICIA: 12 fel, en bra runda även om det inte var felfritt.

 

 

23-24/6     SKÄSTA

 

EROZ: Felfri i 1 meter .

 

ACINDO: 120 felfri placerad fyra, 130 fyra fel.

 

CAHLUA: 120 felfri placerad femma, 130 åtta fel.

 

GINA: 120 fyra fel, 130 felfri placerad femma.

 

LUTRICIA: 130 felfri placerad fyra, 140 åtta fel.

 

TIPTON: 110, 120 felfri i båda!

 

LOOPEZ: 110 felfri, 120 åtta fel.

 

CARLINA: 110 fyra fel, 120 felfri.

 

 

 

16-19/6   ÅRSTA RUNSTEN

 

Riktigt bra tävling som jag trivs att tävla på. Hade med ett gäng hästar.

 

LOOPEZ SB: 110, 120 fyra fel i båda men avslutade felfritt sista dagen i 120.

 

CARLINA SB: 110 (åtta fel), 120 (fyra fel), avslutade sista dagen felfritt i 120.

 

GINA: 130,140 hade åtta fel i båda.

 

CAHLUA: 125, 135 fyra fel i båda.

 

ACINDO SB: 125 felfri och placerad, 120 stilhoppning kom på andra plats!!!

 

LUTRICIA:  130 felfri placerad, 140 felfri och placerad trea. Derbyt i 140 felfri och placerad tvåa!!!

 

11/6   Märsta

 

Debut på tävling för Eroz fyra år. Hoppade två 1 meter . Ett stopp på ett läskigt hinder i första rundan. Hade en rivning i den andra.

 

2-5/6   STRÖMSHOLMSTÄVLINGEN

 

Alltid lika roligt att tävla på slottsbanan! Känns som hemmaplan eftersom vi bor i Hallstahammar!

 

GINA: 130 uppvärmingsklass hade felfri grundomgång och nio fel i omhoppningen, red inte så snabbt!

Hoppade sedan 140 klassen som var kval till sjuårsfinalen. Gjorde en superbra runda med fyra fel, kvalade till finalen!

Finalen i 140 gick jättebra, hade fyra fel. Hoppade strålande!

 

CAHLUA: 130 fyra fel, 125 sju fel, 135 sjutton fel-jag hittade inte riktigt knapparna på henne gjorde en volt och en del tidsfel. Avslutade bra i 130 klassen på måndagen med att vara felfri och komma fyra!

 

ACINDO SB: 120 fem fel, 125 fyra fel.

 

LUTRICIA MC NEAL: 130 fyra fel, 140 kval till lilla finalen. Hoppade jättebra, hade fyra fel och kvalade till finalen!

Lilla rundans final 140, hoppade felfritt i grundomgången!!!!! Tyvärr trillade några bommar i omhoppningen.

 

 

 

28/5    SALAORTENS RF

 

TIPTON :        110, 120 fyra fel i båda.

LOOPEZ SB:   110 felfritt.

 

19-21/5   DALAHOPPET FALUN

 

Hästarna som var med gjorde en bra tävling. Alltid lika trevligt att tävla i Falun och på Dalahoppet!

 

TIPTON: 110, 120, 120. Hade fyra fel i alla klasserna.

 

CAHLUA: 120 (4 fel) 120 placerad, 130 placerad, gjorde sedan debut i 140 klass med åtta fel.

 

GINA: 130 placerad, gjorde debut i 140 med fyra fel, 130 fyra fel.

 

ACINDO SB: 130, 130, 130. Fyra fel i alla klassserna.

 

17/5   JUMP CLUB

 

Tävlade min unghäst LOOPEZ SB. Hon var jättefin och hoppade felfritt i 110 och 120.

 

 

14-15/5   MÄRSTA

 

Finalhelg i laghoppningen elitallsvenskan.

Hoppade LUTRICI MC NEAL i laget båda dagarna. Var felfri på lördagen och laget vann!!!!!

På söndagen gick höjden på 140, vi hade fyra fel och laget kom fyra.

Laget kvalade till SM-finalen på Strömsholmstävlingen!!!!

 

 

28-30 april och 6-8 maj DRAMMEN Spring Tour CSI**/CSI*** i Norge!

Åkte dit och tävlade två helger på rad. Stannade kvar dagarna mellan helgerna så det blev ett äventyr, jätteroligt!

Fantastisk tävling med bra hindermaterial och underlag.

 

Första tävlingen utomlands för GINA, ACINDO SB och TIPTON. LUTRICIA tävlade även 2010 i Drammen.

 

Det fanns tre olika tourer att rida, Guld, silver eller bronze.

 

LUTRICIA  hoppade Guldrundan. Gjorde en mycket bra tävling och var felfri och placerad i 130, 135 och 140. Gick även 145 klassen sista helgen med ett nedslag. Det var en riktigt bra runda!

TIPTON hoppade Bronze tour och var placerad i en 120 klass. För honom var det första gången han var på meeting i sitt liv. Mycket lärorikt och utvecklade för honom. Han lärde sig massor!

 

ACINDO SB och GINA hoppade silver tour. Båda två var placerade i flera klasser, de gjorde en riktigt bra tävling. GINA var felfri och placerad i lilla silver Grand prixen!

 

 

Hallsta Ridklubb 22 april med Hallstahoppet!

 

1 meter klass

 

CARLINA SB       4 fel. Första starten för året, bra runda!

 

110 klass

 

TIPTON                 4 fel

LOOPEZ SB          4 fel

 

120 klass

 

TIPTON                  felfri

LOOPEZ SB           4 fel

GINA                      felfri, placerad 8 plats!

CAHLUA               felfri, placerad 5 plats!

ACINDO SB          felfri, VANN KLASSEN!!!

 

 

BJÖRKLINGE RYTTARFÖRENING  10 april

 

110 klassen avd A:

 

TIPTON             0+4 fel  

 

110 klassen avd B:

 

LOOPEZ SB      4 fel      unghästpris!

 

120 klassen avd A:

 

ACINDO SB      0+8 fel   

 

LEO MINOR     0+8 fel

 

CAHLUA       0   fel

 

GINA              8 fel

 

TIPTON          4 fel

 

 

120 klassen avd B:

 

LOOPEZ SB       8 fel, debut i 120 klass, jättefin runda!

 

130 klassen avd A

 

LEO MINOR      4 fel

 

CAHLUA            8 fel

 

GINA                  0 fel, första utanför prislistan.

 

ACINDO SB       0 fel, placerad 5a!

 

 

KUNGSBACKA  25-27 mars.

 

 

110 klass fredag avd a:

 

TIPTON:   0+0 fel

 

120 klass fredag avd a:

 

TIPTON:       0+0 fel

 

ACINDO :     8 fel

 

GINA:            8 fel

 

CAHLUA:     0+0 fel och placerad 6a!!!

 

120 klass lördag avd a:

 

TIPTON     0+0 fel

 

130 klass lördag avd a:

 

CAHLUA       4 fel

 

LUTRICIA     8 fel

 

ACINDO         4 fel

 

GINA               4 fel

 

140 klass lördag:

 

LUTRICIA     4 fel

 

130 klass söndag avd a:

 

GINA:           8 fel

 

CAHLUA      4 fel

 

ACINDO        0 fel och placerad 2a!!!

 

150 klass söndag:

 

LUTRICIA     ute, hoppade riktigt bra och visade att hon har 150 i sig, även om det trillade många bommar..

 

 

 

ENKÖPING 20 mars

 

110 klass:

 

TIPTON    8 fel

 

120 klass:

 

CAHLUA   0 fel

 

ACINDO     4 fel

 

GINA           8 fel

 

TIPTON       12 fel

 

 

SÖDERTÄLJE 19 mars

 

 

130 klass innan elit laget:

 

LAGANA        0 fel

 

LUTRICIA       0 fel      

 

130 laghoppning:

 

LAGANA        0 fel

 

 

120 klass avd a:

 

ACINDO     4 fel

 

GINA           4 fel

 

CAHLUA     0+0 fel placerad!

 

130 klass avd a:

 

LUTRICIA       4 fel

 

CAHLUA          4 fel

 

ACINDO           0 fel och placerad 3a!!!

 

GINA                 0 fel och placerad 5a!!!

   

ÅSEBO 12 mars

 

1 meter clear round:

 

LOOKINA     felfri

 

LOOPEZ        felfri

 

110 avd b:

 

LOOPEZ         4 fel, debut i 110 klass.

 

LOOKINA       8 fel, debut i 110 klass.

 

 

HEBY 6/3

LOOPEZ SB gjorde sin första tävling sedan september 2010. Det här var även hennes första inomhustävling. Hon tävlade bara tre ggr förra året som fyraåring och alla utomhus. Nu gick hon 1 meter och debuterade 110. I 1 meter hade vi fyra fel och i 110 åtta fel, godkänd debut!

I 110 red jag även TIPTON och SAN DIEGO. Båda två hoppade även 120 klassen. Där hade jag även CAHLUA, ACINDO SB samt GINA till start.

110 klassen:

TIPTON               4 fel

SAN DIEGO        0+0 fel och PLACERAD!

120 KLASSEN:

TIPTON                4 fel

SAN DIEGO         8 fel

CAHLUA              0+4   fel och placerad!

ACINDO SB         0+0   fel och placerad!

GINA                     0+0   fel och placerad!

ÖREBRO 13/2

110 klassen hoppade SAN DIEGO och TIPTON. Första tävlingen för mig med de två hästarna.

SAN DIEGO    0+4 fel

TIPTON            0+0 fel och PLACERAD!

I 120 klassen hade jag GINA, CAHLUA, ACINDO, AMOORINA till start.

GINA, jag red fel väg…..utesluten så jag efteramnälde henne till 125. Hon hoppade grymt fint och hade ett nedslag.

AMOORINA hade en mindre bra dag så det blev för många nedslag.

ACINDO och CAHLUA felfria och placerade som fyra och elva!

 

HÖGBO  6/2  första tävlingen 2011.

120 klassen:

GINA                               felfri och placerad.

ACINDO SB                    felfri och placerad.

CAHLUA                         6 fel.

 

130 klassen:

LUTRICIA MC NEAL            0+8 fel

CAHLUA                              0+4 fel

GINA                                   0+0 fel    TREDJE PLATS!

ACINDO SB                         0+0 fel     FEMTE PLATS!